top of page
lichter moodboard-81_edited.jpg

SALARIS & HR

Op het gebied van human resources en salarisverwerking heeft Bolt Finance een breed pakket aan diensten om u in dit gehele traject te kunnen ontzorgen. Van salarisadministratie, HR-advies en ondersteuning, arbeidsovereenkomsten en pensioenregelingen tot en met het adviseren in-, en bemiddelen bij arbeidsconflicten. Bolt Finance kan dit allemaal voor u verzorgen.

OVER

SALARIS ADMINISTRATIE

Wij maken het verschil

We spreken dezelfde taal en leren u de cijfers goed begrijpen

We ontzorgen u en bieden persoonlijke begeleiding 

Altijd gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming

Laat Bolt Finance uw salarisadministratie verzorgen zodat u zich kunt focussen op wat écht belangrijk is: het optimaal inzetten van de bestaande en nieuwe werknemers. Uw salarisadministratie verwerken wij online in een volledig beveiligde omgeving efficiënt en overal toegankelijk. U en uw medewerkers krijgen uw eigen login zodat loonstroken en overige output te allen tijde digitaal beschikbaar is.
 

Maat u gebruik van onze uitgebreide omgeving krijgt u toegang tot standaard en op maat te maken HR rapportages, medewerkers vragen gemakkelijk via de app verlof aan, u wordt geheel ontzorgt!
 

Onze salarismedewerkers hebben meer dan 30 jaar ervaring in het voeren van salarisadministratie in de meest uiteenlopende sectoren en branches en zijn bekend met alle CAO’s en verplichte pensioenregelingen.

lichter moodboard-56.jpg

OVER

HR-ADVIES & ONDERSTEUNING

Heeft u (tijdelijk) HR ondersteuning of advies nodig? Schroom dan niet en neem contact met ons op voor ondersteuning. Wij kunnen u adviseren op alle HR vlakken, van het opzetten van een personeelsreglement, de implementatie en uitvoering daarvan, interne herstructureringen van afdelingen en personeel tot aan advies over secundaire arbeidsvoorwaarden en algehele salarishuishouding.

OVER

ARBEIDSOVEREENKOMSTEN

Het aannemen van personeel komt veel bij kijken. Het belangrijkste onderdeel is de arbeidsovereenkomst. Laat Bolt Finance snel en efficiënt uw arbeidscontracten opstellen of beoordelen zodat die geheel voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving.

lichter moodboard-134.jpg

Heeft u een conflict met een medewerker of heeft u langdurig of frequente zieke medewerkers. Neem contact op met ons en wij beoordelen samen met een arbeidsjurist de situatie en adviseren u hoe het beste te handelen in de situatie.

ARBEIDSCONFLICTEN

Ik ben Daniel, eigenaar van Bolt Finance

Na jarenlange ervaring in dit vakgebied en het grootste accountantskantoor ter wereld ben ik Bolt Finance begonnen. Bolt staat voor mij voor altijd benaderbaar, dienstbaar en gelijkwaardig. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat betekent dat we graag het gesprek met u aangaan. Spreekt u dit aan, dan wordt het tijd dat wij eens met elkaar kennis maken. 

Groet, Daniel

lichter moodboard-121_edited.jpg

OVER

PENSIOENREGELINGEN

Wilt u een pensioenregeling starten voor uw personeel? Wij assisteren u bij de opzet en adviseren u in de verschillende regelingen. Tevens adviseren wij de zelfstandig ondernemer en DGA in de mogelijkheden om een oudedagsvoorziening op te bouwen.

lichter moodboard-103_edited.png
bottom of page