top of page
bewerkt.jpg

VOOR AL UW FISCALE BELASTINGZAKEN

FISCAAL

Wordt het fiscaal uitdagend voor u? Dan nemen wij uw werk uit handen.

Laat uw belastingaangiften door Bolt Finance verzorgen en weet u verzekerd van kwaliteit en maximaal rendement. Voor klanten die internationaal zaken doen biedt Bolt Finance de BTW scan en assisteert u met uw Transfer Pricing documentatie.

lichter moodboard-10.jpg

OVER

TAX COMPLIANCE

Periodiek dienen ondernemers aangifte btw te doen en jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting voorzien van jaarcijfers van de eenmanszaak. BV’s dienen naast de aangifte btw ook jaarlijks een aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Bolt Finance verzorgt al uw belastingaangiften en zorgt ervoor dat deze juist en tijdig worden opgesteld en ingediend bij de Belastingdienst.

lichter moodboard-51.jpg

Wij maken het verschil

We spreken dezelfde taal en leren u de cijfers goed begrijpen

We ontzorgen u en bieden persoonlijke begeleiding 

Altijd gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming

OVER

INTERNATIONALE BELASTING

De btw lijkt voor een simpele wetgeving. Niets is minder waar. De wet op de omzetbelasting is vrij complex. Zeker wanneer u internationale diensten verricht of in goederen handelt over de landsgrenzen heen. Het niet goed toepassen van de btw regels kan zeer vervelende consequenties hebben. Laat Bolt Finance een btw scan uitvoeren en u weet direct op u de btw regels juist toepast en waar u risico’s loopt. Wij assisteren u vervolgens.

 

Bent u onderdeel van een internationale structuur dan speelt de zogeheten ‘Transfer Pricing’ een rol. Interne verrekenprijzen of winstallocatie dient op zakelijke gronden te geschieden en gedocumenteerd te zijn. De Belastingdienst kan stellen dat interne verrekeningen of winstallocatie niet zakelijk is en dit eenzijdig aanpassen in uw nadeel. Laat Bolt Finance helpen uw Transfer Pricing documentatie te beoordelen, aan te passen of op te stellen.

Ik ben Daniel, eigenaar van Bolt Finance

Na jarenlange ervaring in dit vakgebied en het grootste accountantskantoor ter wereld ben ik Bolt Finance begonnen. Bolt staat voor mij voor altijd benaderbaar, dienstbaar en gelijkwaardig. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat betekent dat we graag het gesprek met u aangaan. Spreekt u dit aan, dan wordt het tijd dat wij eens met elkaar kennis maken. 

Groet, Daniel

lichter moodboard-103_edited.png
bottom of page