top of page
Juridisch adviseur

JURIDISCH

Op juridisch vlak biedt Bolt Finance de noodzakelijke expertise om u te kunnen begeleiden bij bedrijfsovernames, groei van eenmanszaak naar BV en de eventuele herstructurering van uw vennootschap. Ook helpen wij u graag met contract-analyses en goede juridische onderbouwing van uw financieringsaanvraag.

OVER

BEDRIJFSOVERNAME / DUE DILIGENCE

Wij maken het verschil

We spreken dezelfde taal en leren u de cijfers goed begrijpen

We ontzorgen u en bieden persoonlijke begeleiding 

Altijd gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen? Neem dan contact op met Bolt Finance en laat u bijstaan en adviseren gedurende het gehele traject. Voordat u een bedrijf overneemt wilt u precies weten wat u koopt. Wij voeren voor of met u een quick scan of volledige due diligence uit en rapporteren hierover aan u zodat u een gedegen besluit kunt maken.

lichter moodboard-98.jpg

OVER

VAN EENMANSZAAK NAAR B.V.

U heeft al jaren een eenmanszaak en de resultaten zijn dermate goed dat u fiscaal voordeliger uit bent met een BV of er zijn andere omstandigheden waarom het beter is naar een BV over te stappen (zoals inperken van privé-aansprakelijkheid)? Dan is het ‘inbrengen’ van de eenmanszaak in de BV een serieuze optie. Laat ons u adviseren, begeleiden en ontzorgen hierin.
 

Wij adviseren u in de beste fiscale keuze qua inbreng in de BV en begeleiden u het gehele traject van opstellen van de voorovereenkomsten, registratie en contact met de Belastingdienst, opstellen van financiële cijfers, het contact met en beoordelen van akten van de notaris tot aan de administratieve verwerking daarna.

OVER

CONTRACTANALYSE

Heeft uw onderneming talloze contracten en overeenkomsten lopen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact op met Bolt Finance en wij structureren uw contractenregister en geven in 1 oogopslag de gewenste inzicht en totaaloverzicht in al uw lopende contracten. Tevens zetten wij alle contractuele voorwaarden op een rijtje en maken verborgen contracten en clausules zichtbaar zodat u indien nodig tijdig actie kunt ondernemen en hierdoor onnodige kosten bespaart.

lichter moodboard-61.jpg

FINANCIERINGS

AANVRAAG

Tegenwoordig is het steeds lastiger financiering te krijgen en worden elk jaar de vereisten aangescherpt. Voor een financier is goed ondernemerschap belangrijk. Een ondernemer die kan aantonen dat hij met behulp van een financieringsaanvraag bewust sturing geeft aan zijn bedrijf, laat zien dat hij een goede ondernemer is waarin financiers vertrouwen kunnen hebben. Laat Bolt Finance u begeleiden bij het opstellen van de financieringsaanvraag zodat u goed beslagen ten ijs komt bij de financier en de gehele aanvraag bespoedigt.

Ik ben Daniel, eigenaar van Bolt Finance

Na jarenlange ervaring in dit vakgebied en het grootste accountantskantoor ter wereld ben ik Bolt Finance begonnen. Bolt staat voor mij voor altijd benaderbaar, dienstbaar en gelijkwaardig. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat betekent dat we graag het gesprek met u aangaan. Spreekt u dit aan, dan wordt het tijd dat wij eens met elkaar kennis maken. 

Groet, Daniel

OVER

lichter moodboard-118.jpg

HERSTRUCTURERING

& OPRICHTING VENNOOTSCHAP

Wij adviseren ondernemers in de (fiscaal) optimale structuur voor hun onderneming alsmede begeleiden u bij het opzetten van uw bedrijf / vennootschap. U wilt vol enthousiasme en zo snel mogelijk starten. Echter de opstart en vastlegging daarvan is essentieel voor de toekomst. Start u een onderneming met meerdere aandeelhouders? Laat u dan vooraf adviseren omtrent de structuur en afspraken tussen aandeelhouders. Dit voorkomt vervelende situaties in de toekomst wanneer de relatie tussen aandeelhouders onderling onder druk komt te staan of spaak loopt.

lichter moodboard-103_edited.png
bottom of page