top of page
lichter moodboard-34.jpg

VOOR AL UW FINANCIËLE WERKZAAMHEDEN

FINANCIEEL

Van A tot Z bieden we het volledige financiële pakket; van administratie tot uitwerken van jaarrekeningen.

Bolt Finance biedt u een compleet pakket aan dienstverlening op financieel en administratief gebied. Zo kunt u uw administratie nagenoeg geheel aan ons uitbesteden. Van het verwerken van uw kosten en opbrengsten tot en met het uitwerken van de jaarrekening en bijbehorende rapportages, alles geheel digitaal en zo efficiënt mogelijk.

Ondersteuning in het audit-traject en het verzorgen van tijdelijk financieel-administratief personeel behoren ook tot ons dienstenpakket. Ook voor een parttime CFO kunt u bij ons terecht.

lichter moodboard-85.jpg

OVER

ADMINISTRATIE

Wij maken het verschil

We spreken dezelfde taal en leren u de cijfers goed begrijpen

We ontzorgen u en bieden persoonlijke begeleiding 

Altijd gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming

Bolt Finance ontzorgt u volledig op administratief gebied. Uw administratie in de cloud, in hoge mate geautomatiseerd en volledig up to date. Laat uw facturen geautomatiseerd verwerken en bonnetjes scant u eenvoudig via de mobiele app. Met uw eigen digitale cockpit heeft u te allen tijde en waar ook ter wereld inzicht in uw cijfers en resultaten.

lichter moodboard-40_edited.jpg

OVER

JAARREKENING EN RAPPORTAGES

De jaarrekening is nog altijd het ijkpunt en document waar alle (semi-) overheidsinstanties, banken en overige maatschappijen op sturen, adviseren en acteren. Laat uw jaarlijkse belangrijkste document (de jaarrekening) verzorgen door onze professionals zodat deze tijdig, adequaat en volgens de geldende regelgeving wordt opgesteld. Tevens verzorgen wij de verplichte digitale deponering bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel voor u.

 

Periodieke rapportages stellen wij geheel op maat voor u afgestemd op uw eigen KPI’s en doelstellingen zodat u alleen die informatie krijgt waar u behoefte aan heeft en op kunt sturen. 

OVER

AUDIT SUPPORT

De jaarlijkse audit van de externe accountant is altijd weer een zeer druk en piekmoment voor uw financiële medewerkers op de administratie. Naast de reguliere maandelijkse werkzaamheden wordt ook van hun de jaarafsluiting verwacht en het opleveren van het uitgebreide balansdossier aan de accountant. Daarnaast zijn ze ook veel tijd kwijt aan de begeleiding en vragen n.a.v. de controle van de accountant.

Bolt Finance is de perfecte partner om u op een efficiënte wijze te ondersteunen en uw medewerkers te ontzorgen gedurende het auditproces en zo discussies en kosten (incl. meerwerk) van de audit te beperken. Wij hebben jarenlange samenstel- en auditervaring bij Big-4 accountantskantoren en weten als geen ander hoe accountants denken, hoe zij de audit uitvoeren en welke informatie en stukken ze daarvoor nodig hebben. Bespaar uw onderneming tijd en kosten.

lichter moodboard-123.jpg

Ik ben Daniel, eigenaar van Bolt Finance

Na jarenlange ervaring in dit vakgebied en het grootste accountantskantoor ter wereld ben ik Bolt Finance begonnen. Bolt staat voor mij voor altijd benaderbaar, dienstbaar en gelijkwaardig. Kwaliteit gaat boven kwantiteit en dat betekent dat we graag het gesprek met u aangaan. Spreekt u dit aan, dan wordt het tijd dat wij eens met elkaar kennis maken. 

Groet, Daniel

ONZE ONDERSTEUNENDE SERVICES

Interim ondersteuning

Wanneer u tijdelijke ondersteuning nodig heeft op de financiële administratie staan onze professionals voor u klaar. Onze professionals zijn allround geschoold en hebben veel ervaring in diverse branches. Vraag naar onze beschikbaarheid.

Parttime CFO

Als ondernemer bent u uw bedrijf gestart met een doel voor ogen, een geweldig idee om uiteindelijk uw ambities waar te maken. Operationeel heeft u alles op de rit, maar veel tijd gaat nog altijd verloren aan administratieve en financiële taken, beoordelen van rapportages etc. Daarnaast worstelt u met vragen of uw bedrijfsproces wel efficiënt genoeg is ingericht en of u de juiste stappen zet om uw korte en lange termijn doelen te behalen.

Dan is onze parttime CFO oplossing hetgeen u nodig heeft. Geen fulltime CFO, maar periodiek een daadkrachtige, financiële specialist die uw rapportages beoordeelt, plannen doorrekent en met u op een constructieve, maar positief kritische manier het gesprek voert. Uw eigen sparringpartner die elke groeiproces van ondernemingen kent, herkent, de knelpunten benoemt en samen met u de juiste maatregelen treft en stappen onderneemt om te groeien naar uw doelen.

lichter moodboard-103_edited.png
bottom of page