top of page

DE ZORG DIE JOUW FINANCIËN NODIG HEEFT.

Vertrouwde service,

betrouwbare resultaten.

Bolt Finance is een allround financiële dienstverlener, een dynamisch kantoor met professionals die hun achtergrond en opleiding hebben genoten bij ‘Big-4’ accountantskantoren en grote Trust organisaties. Wij zijn de perfecte partner voor ondernemers die meer willen halen uit de relatie met een financieel adviseur, accountants- of administratiekantoor. Wij presenteren ons als uw financiële business partner en staan u bij met alle benodigde expertise en dat met een persoonlijk betrokken benadering.

Daniel Bolt

lichter moodboard-105.jpg
lichter moodboard-9.jpg

Wij gaan echt het gesprek met je aan en leggen stevige nuts & bolts voor jouw organisatie.

Wij bieden u de expertise van de grote kantoren gecombineerd met de flexibiliteit en prijs-kwaliteit verhouding van een jong en dynamisch kantoor. Dit is waar we het verschil in maken.

Wij maken het verschil

We spreken dezelfde taal en leren u de cijfers goed begrijpen

Expertise van de grote kantoren

We ontzorgen u en bieden persoonlijke begeleiding 

Scherpe prijs-kwaliteit verhouding

Altijd gericht op de groei en ontwikkeling van uw onderneming

Flexibiliteit en betrokkenheid van een klein kantoor

ONS VERHAAL

Met heel veel ervaring en een gevoel van het net even anders en beter willen doen. Dat ligt ten grondslag aan Bolt Finance. Wij kijken naar u en uw organisatie als geheel zodat we de beste oplossing kunnen bieden. 

 

Kwaliteit is voor ons belangrijker dan kwantiteit en bij ons werken professionals die hun achtergrond en opleiding hebben genoten bij ‘Big-4’ accountantskantoren en grote trust organisaties. Wij werken vanuit procedures, processen en ideeën, die helpen om de zaken continuïteit te geven en te vergemakkelijken.

Wij willen anderen het mogelijk maken om zelfstandig en onafhankelijk te kunnen functioneren en ondernemen. Wij zorgen voor de nuts & bolts, ofwel de basis en zijn een baken in rustige en woelige wateren.

ONZE GESCHIEDENIS

2006 - 2018

Ons kantoor vindt zijn oorsprong in het jaar 2006. Onder een ander bestuur vinden gedurende de jaren tot 2013 veel overnames en fusies plaats waarbij ook de naam van het toenmalige kantoor diverse keren verandert. In september 2013 wordt Daniel Bolt benoemd tot directeur van het toenmalige kantoor.

2019

Begin 2019 krijgt Daniel de kans om het kantoor over te nemen. Per 1 mei 2019 is de overdracht officieel en gaat het kantoor verder onder de naam Bolt Finance. Het jaar 2019 staat verder geheel in het teken van het verder optimaliseren van bedrijfsprocessen.

2020

Ons kantoor groeit verder en sinds de overname per 1 mei 2019 is ons cliëntenbestand gegroeid met bijna 50%.

2021

In het jaar 2021 hebben wij als kantoor verdere stappen gezet in digitalisering van ons kantoor en processen.

2022

De groei van ons kantoor heeft ook tot gevolg dat wij nieuwe medewerkers kunnen verwelkomen. Leuk feitje is dat sommige medewerkers nog steeds werkzaam zijn bij ons sinds 2006.

lichter moodboard-123.jpg
bottom of page